Trafic feroviar blocat în Suceava după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vijelie | VIDEO, FOTO

Traficul feroviar este blocat, miercuri seara, pe ruta Grădinniţă - Coşna, din judeţul Suceava, după ce mai mulţi copaci au căzut pe şine, din cauza vijeliei, potrivit ISU Suceava.

188 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat în Suceava după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vijelie | VIDEO, FOTO

Trafic feroviar blocat în Suceava după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vijelie

ISU Suceava a transmis, miercuri seara, că tronsonul de cale ferată Grădiniţă-Coşna este blocat din cauza copacilor căzuţi pe şine.

„Trebuie să treacă două trenuri Interregio. Circulaţia e închisă. S-a contactat Ocolul Silvic şi Primăria Coşna să intervină pentru ridicarea arborilor”, transmite ISU Suceava.

De asemenea, Serviciul Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc anunţă că este carosabil cu zăpadă frământată şi viscolită, de până la 2 centimetri pe DN 17 A, un centimetru pe 17B, DN 18 şi DN 2E. Carosabilul este umed pe DN 17 şi ninge slab.

Vântul bate cu viteză de 40-50km /h pe zonele înalte şi 20-30km /h în rest.

În Suceava se acţionează pe toate sectoarele de drum cu 25 de utilaje şi nu sunt raportate probleme deosebite pe carosabil.

Judeţul Suceava este sub cod portocaliu de vreme rea.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici