Trafic îngreunat din cauza ploii pe DN7, între Râmnicu-Vâlcea şi Piteşti

Pe Drumul Naţional 7, între localităţile Râmnicu-Vâlcea şi Piteşti, traficul rutier este îngreunat din cauza ploii torenţiale, iar vizibilitatea este scăzută, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

531 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat din cauza ploii pe DN7, între Râmnicu-Vâlcea şi Piteşti

Trafic îngreunat din cauza ploii pe DN7, între Râmnicu-Vâlcea şi Piteşti

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7, între localităţile Râmnicu-Vâlcea şi Piteşti, traficul rutier este îngreunat din cauza ploii torenţiale, iar vizibilitatea este scăzută", se arată în informarea instituţiei.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să se asigure înainte de orice manevră, iar în situaţia în care vizibilitatea în oglinzile retrovizoare este redusă din cauza stropilor de ploaie, să folosească luminile de întâlnire pentru a reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici