Trafic îngreunat în Capitală din cauza poleiului. Vezi aici unde sunt probleme

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în centrul Capitalei, dar şi pe artere din alte zone, din cauza poleiului, a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Poliţiei Rutiere, Ioana Stancu.

26 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat în Capitală din cauza poleiului. Vezi aici unde sunt probleme

Trafic îngreunat în Capitală din cauza poleiului. Vezi aici unde sunt probleme

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Poliţiei Rutiere, se circulă cu dificultate pe Calea 13 Septembrie, Calea Şerban Vodă, în zona dinspre Bulevardul Naţiunile Unite spre Bulevardul Unirii.

Traficul este îngreunat şi pe şoselele Colentina, Fundeni şi Mihai Bravu, precum şi în zona Răzoare.

De asemenea, s-a format polei pe Bulevardul Timişoara, în zona pasajelor Muncii şi Fundeni, la Academia Militară, la Autogara Filaret, în zona Cotroceni, la Izvor şi pe Podul Grant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici