Trafic îngreunat pe centura Capitalei, din cauza unui accident rutier. Două persoane au fost rănite

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe şoseaua de centură a Capitalei, în zona oraşului Bragadiru din judeţul Ilfov, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două maşini, informează Centrul Infotrafic. Două persoane au fost rănite, în urma impactului.

188 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe centura Capitalei, din cauza unui accident rutier. Două persoane au fost rănite

Trafic îngreunat pe centura Capitalei, din cauza unui accident rutier. Două persoane au fost rănite

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti, în zona oraşului Bragadiru (judeţul Ilfov), pe sensul către Măgurele, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două maşini.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, pe un fir alternativ.

Taguri:
accident,
infotrafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici