Trafic îngreunat pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti

Circulaţia rutieră se desfăşura cu dificultate, vineri după amiază, pe Drumul Naţional 1, între Bucureşti şi Ploieşti, din localitatea Pucheni şi până la ieşirea din Ploieşti către Braşov autovehiculele circulând cu viteză de cel mult 30 de kilometri pe oră.

24 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti

Trafic îngreunat pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, circulaţia pe DN 1 între localitatea Pucheni şi ieşirea din Ploieşti spre Braşov era îngreunată vineri după amiază, pe acest tronson de drum formându-se coloane de maşini, iar viteza maximă cu care se circula nu depăşea 30 de kilometri pe oră.

În schimb, pe Valea Prahovei, unde în mod obişnuit, în zilele de vineri, drumul se aglomera pe sensul de urcare spre munte, circulaţia de desfăşura fluent şi fără nicio problemă la ora transmiterii acestei ştiri.

Comisarul Ştefan Crivăţ de la Poliţia Prahova a declarat pentru MEDIAFAX că mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere acţionează pe DN 1 pentru fluidizarea traficului, poliţiştii aflându-se în special în intersecţiile mari şi la trecerile de pietoni din staţiunile de pe Valea Prahovei.

Potrivit aceleiaşi surse, patru maşini ale poliţiei, pe care sunt amplasate radare, se află pe DN 1, pe tronsonul cuprins între localităţile Potigrafu şi Bărcăneşti şi de la ieşirea din Ploieşti spre Braşov până la Comarnic, zonă în care nu sunt amplasate camere de supraveghere ale sistemului de monitorizare a traficului rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici