Trafic intens pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Soarelui, unde s-au produs mai multe accidente

Traficul este aglomerat, sâmbătă, pe Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, mulţi turişti mergând la munte. Circulaţia este intensă şi pe Autostrada Soarelui, unde s-au produs mai multe accidente din cauza cărora s-au format coloane de maşini.

672 afișări
Imaginea articolului Trafic intens pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Soarelui, unde s-au produs mai multe accidente

Trafic intens pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Soarelui, unde s-au produs mai multe accidente

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, pe tronsonul kilometric103 şi 105, din cauza numărului mare de autoturisme care se deplasează către staţiunile montane.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe AutostradaA2 Bucureşti-Constanţa, unde au avut loc sâmbătă dimineaţă mai multe tamponări, fără restricţii de circulaţie însă, autovehiculele fiind scoase de poliţia rutieră pe banda de urgenţă.

La această oră cele mai ridicate valori de trafic sunt la kilometrului 67, în zona localităţii Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, unde a avut loc un accident rutier între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Nu au rezultat victime şi nu sunt blocate benzile de circulaţie, însă în urma evenimentului s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri, care se deplasează cu viteză redusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici