Trafic oprit pe două drumuri naţionale din cauza fenomenelor meteorologice

Centrul Infotrafic informează că sâmbătă dimineaţa traficul este oprit pe DN 7, în localitatea Călimăneşti, unde şoseaua a fost inundată, şi pe DN 57, în zona localităţii Cozla, unde au avut loc căderi de pietre pe carosabil.

2011 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit pe două drumuri naţionale din cauza fenomenelor meteorologice

Trafic oprit pe două drumuri naţionale din cauza fenomenelor meteorologice

Circulaţia rutieră este în continuare oprită pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 194 + 300 de metri, localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore. Partea carosabilă a fost inundată, iar traficul rutier este deviat pe Centura ocolitoare a localităţii Călimăneşti.

În zonă. se acţionează cu utilaje pentru degajarea şoselei.

De asemenea, încă de joi, traficul este oprit pe DN 57 Orşova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localităţii Cozla, judeţul Caraş-Severin, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant.

Traficul se desfăşoară deviat pe ruta Orşova – DN 6 - DN 57B - Oraviţa - DN 57 -Moldova Nouă.

Se circulă în condiţii de iarnă sâmbătă dimineaţă, fiind precipitaţii sub formă de ninsoare în cursul nopţii, în zona montană a judeţelor Alba, Dâmboviţa, Gorj şi Maramureş, fără a fi restricţii de trafic.

De asemenea, sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie pe mai multe drumuri din judeţul Prahova, carosabilul fiind umed, dar nu sunt restricţii de circulaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici