Trafic oprit sau îngreunat pe două drumuri din cauza arborilor căzuţi pe carosabil / Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea este redusă la aproximativ 50 de metri

Circulaţia pe DN1R din judeţul Cuj este întreruptă, luni dimineaţă, din cauza arborilor căzuţi pe carosabil, iar, din acelaşi motiv, pe DN 18 Baia Mare - Sighetu Marmaţiei, se circulă pe un fir alternativ, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

793 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit sau îngreunat pe două drumuri din cauza arborilor căzuţi pe carosabil / Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea este redusă la aproximativ 50 de metri

Trafic oprit sau îngreunat pe două drumuri din cauza arborilor căzuţi pe carosabil

Astfel, din cauza arborilor căzuţi pe carosabil, ca urmare a furtunii puternice, traficul rutier este întrerupt pe DN1R, în zona localităţii Poiana Horea, în judeţul Cluj.

Din acelaşi motiv, circulaţia pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei se desfăşoară pe un fir, alternativ, cu precizarea că pe tronsonul Baia Sprie – Mara (pasul Gutâi, în judeţul Maramureş) este instituită restricţie de tonaj (7,5 tone).

Şoferii vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care doresc să se deplaseze pe ruta Satu Mare – Sighetu Marmaţiei pot folosi ruta alternativă Satu Mare – DN19 – Livada – Oraşu Nou – Negreşti-Oaş – Huta Certeze – Săpânţa – Sarasău – Sighetu Marmaţiei, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Şi traficul feroviar este afectat din cauza furtunilor.

Din cauza arborilor doborâţi de vântul puternic pe calea ferată, traficul feroviar este oprit pe secţia CF 502, între Vatra Dornei (jud. Suceava) şi Ilva Mică (jud. Bistriţa-Năsăud). Până la remedierea problemelor, circulaţia trenurilor între Moldova şi Ardeal se realizează pe o rută ocolitoare, prin pasul Ghimeş (prin Bacău – Siculeni, jud. Harghita);

Totodată, din cauza ceţii dense, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia sunt momentan închise.

Pe tronsonul dintre kilometrul 160 şi Constanţa al Autostrăzii Soarelui se semnalează ceaţă densă, vizibilitatea fiind redusă la aproximativ 50 de metri, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza de deplasare şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, întrucât pe tronsonul dintre kilometrul 160 şi Constanţa se semnalează ceaţă densă (vizibilitatea este redusă la aproximativ 50 de metri)", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, remis luni dimineaţă MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici