Judeţul Caraş Severin, sub cod PORTOCALIU până la ora 20.30. Rafalele de vânt bat cu 90 km/oră

Judeţul Caraş-Severin este sub cod portocaliu de ploi până la ora 20.30, iar rafalele de vânt bat cu 90 km/oră, anunţă meteorologii.

5658 afișări
Imaginea articolului Judeţul Caraş Severin, sub cod PORTOCALIU până la ora 20.30. Rafalele de vânt bat cu 90 km/oră

Judeţul Caraş Severin, sub cod PORTOCALIU până la ora 20.30. Rafalele de vânt bat cu 90 km/oră

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu de ploi şi vânt pentru judeţul Caraş-Severin, deja afectat de vremea rea.

Se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 km/h şi care trecător vor lua aspect de vijelie, descărcări electrice, anunţă ANM. Izolat va cădea grindina.

Mai multe acoperişuri au fost deja smulse, iar zeci de copaci au fost rupţi de vântul puternic, în judeţul Caraş-Severin. Trei localităţi au rămas fără curent electric.

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin le recomandă cetăţenilor ca pe timpul manifestării fenomenelor periculoase, precum vânt puternic şi vijelii să se adăpostească în locuinţe sau alte spaţii care le asigură protecţia şi să deconecteze aparatura casnică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici