Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui şi pe A10 Sebeş-Turda

Pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A10 Sebeş-Turda sunt instituite vineri restricţii de circulaţie, din cauza unor lucrări.

196 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui şi pe A10 Sebeş-Turda

Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui şi pe A10 Sebeş-Turda

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri se efectuează lucrări de reparaţii a carosabilului pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, astfel:

- în intervalul orar 08:00-18:00, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrii 21 şi 34, prima bandă este restricţionată pentru a permite efectuarea unor lucrări de foraj şi montare a stâlpilor pentru panouri fonoabsorbante;

- în intervalul orar 08:30-12:00, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 23+800 de metri – 24+500 de metri, a doua bandă este restricţionată pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la parapetul median.

De asemenea, pe autostrada A10 Sebeş-Turda, pe sensul de mers către Turda, la kilometrul 17+600 de metri, sunt restricţionate benzile 1 şi 2 pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Din acest motiv, vineri, până la ora 16.00, traficul se desfăşoară doar pe banda de urgenţă.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici