Trafic restricţionat pe DN1, după două accidente produse în acelaşi timp. Una dintre maşini era un dric

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1 este parţial restricţionată, marţi, între Ploieşti şi Braşov, după ce patru maşini au fost implicate în două accidente rutiere petrecute în acelaşi timp, una dintre maşini fiind un dric care însă nu transporta un mort, ci doar coroane şi colivă.

240 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe DN1, după două accidente produse în acelaşi timp. Una dintre maşini era un dric

Trafic restricţionat pe DN1, după două accidente produse în acelaşi timp. Una dintre maşini era un dric

Circulaţia pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov este restricţionată, marţi, în urma a două accidente rutiere care s-au produs în acelaşi timp la kilometrul 69 al DN 1, în zona cunoscută sub denumirea "Movila Vulpii".

Astfel, banda numărul 1 a sensului de mers Braşov - Ploieşti este blocată după ce un autoturism Peugeot a lovit din spate un alt autoturism, marca Kia, la scurt timp după acest accident un dric lovind tot din spate un autovehicul Ford.

În urma celor două accidente, o femeie care se afla în autoturismul Ford acuză dureri, dar starea acesteia nu este gravă, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Prahova.

Martori la accident au declarat că dricul implicat în accident nu transporta un mort, ci doar colivă, mâncare şi coroane pentru o înmormântare.

Poliţiştii rutieri aflaţi la locul celor două accidente urmează a stabili cine se face vinovat pentru producerea acestora.

Traficul rutier pe DN 1 se desfăşoară pe cele trei benzi ale drumului rămase libere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici