Trafic restricţionat pe DN1, între Braşov şi Făgăraş, după impactul dintre două TIR-uri

Un accident în care au fost implicate două TIR-uri a avut loc, luni, pe DN1, în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. O persoană a fost rănită, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ, între Braşov şi Făgăraş.

132 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe DN1, între Braşov şi Făgăraş, după impactul dintre două TIR-uri

Trafic restricţionat pe DN1, între Braşov şi Făgăraş, după impactul dintre două TIR-uri

Reprezentanţii Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că două autotrenuri au fost implicate, luni, în accidentul produs pe DN1, pe raza localităţii Ghimbav.

„Coliziunea dintre două autotrenuri s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane”, au mai transmis poliţiştii.

Circualţia pe DN1, Braşov-Făgăraş, se desfăşoară alternativ, pe un singur sens.

Taguri:
accident,
tiruri,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici