Trafic rutier aglomerat în Sinaia şi Buşteni, pe sensul Bucureşti-Braşov

Circulaţia rutieră se desfăşoară, sâmbătă, cu dificultate în zona staţiunilor prahovene Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers Bucureşti-Braşov, viteza medie de deplasare fiind de cel mult 40 de kilometri pe oră, în condiţiile în care un număr mare de turişti se îndreaptă spre munte.

1 afișare
Imaginea articolului Trafic rutier aglomerat în Sinaia şi Buşteni, pe sensul Bucureşti-Braşov

Trafic rutier aglomerat în Sinaia şi Buşteni, pe sensul Bucureşti-Braşov

Traficul rutier era aglomerat, sâmbătă după amiază, în staţiunile Sinaia şi Buşteni de pe Valea Prahovei, un mare număr de turişti îndreptându-se, dinspre Ploieşti şi Bucureşti, spre staţiunile montane.

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, circulaţia este aglomerată pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, atât la Sinaia cât şi la Buşteni, însă nu se înregistrează blocaje în trafic, viteza medie de deplasare a autovehiculelor fiind de 30 - 40 de kilometri pe oră.

Foarte mulţi turişti bucureşteni şi ploieşteni se îndreaptă spre pârtiile de schi din staţiunile montane din Prahova şi Braşov, unii fiind atraşi în mod special de evenimentele organizate în staţiunea Sinaia. Este vorba despre concursul de acrobaţii pe schiuri şi snowboard care are loc sâmbătă şi duminică în snowpark-ul de la Valea Dorului, situat la altitudinea de doi o mie de metri, dar şi de cursa internaţională de schi alpinism Sinaia Interrace care are loc sâmbătă în această staţiune prahoveană.

În ceea ce priveşte circulaţia rutieră pe Valea Prahovei pe sensul de mers Braşov-Bucureşti, aceasta se desfăşoară fără probleme.

Poliţiştii au precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, condiţiile de trafic pe Valea Prahovei, pe DN 1 sunt foarte bune, carosabilul este umed doar pe alocuri, vizibilitatea este de asemenea foarte bună şi este soare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici