Trafic rutier difiicil pe autostrada Bucureşti - Piteşti

Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, pe sensul de circulaţie spre Capitală, se desfăşura cu dificultate, în condiţii de iarnă, duminică seară, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului.

1 afișare
Imaginea articolului Trafic rutier difiicil pe autostrada Bucureşti - Piteşti

Trafic rutier difiicil pe autostrada Bucureşti - Piteşti

Potrivit comisarului şef Emilian Buican, de la Poliţia Autostrăzii Bucureşti - Piteşti, pe întreg tronsonul "A 1", de peste 120 de kilometri, s-au înregistrat 25 de tamponări, soldate fără victime.

La ora trnsmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe centura ocolitoare a Piteştiului, parte integrantă la ora actuală a Autostrăzii Bucureşti - Piteşti, alternează momentele de blocaj cu cele în care se circulă cu zece kilometri la oră.

De asemenea, traficul rutier pe anumite tronsoane ale Drumului Naţional 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea şi ale Drumului Naţional 65 Piteşti - Slatina, pe sensul de circulaţie spre Piteşti, se desfăşoară cu greutate din cauza zăpezii căzute pe carosabil în ultimele două ore şi a numărului mare de autoturisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici