Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe DN 17, în Pasul Tihuţa, vizibilitatea fiind sub 50 de metri

Circulaţia rutieră este îngreunată, sâmbătă, pe Drumul Naţional 17, în Pasul Tihuţa, din cauza ceţii, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

285 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe DN 17, în Pasul Tihuţa, vizibilitatea fiind sub 50 de metri

Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe DN 17, în Pasul Tihuţa, vizibilitatea fiind sub 50 de metri (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax foto)

Vasile Curtean, şeful Districtului Piatra Fântânele din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, a declarat, sâmbătă, că în zonă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a nins abundent şi s-a depus un strat de zăpadă de 25 de centimetri.

Spre dimineaţă, ninsoarea a încetat şi s-a lăsat ceaţa, extrem de densă.

"A nins foarte mult. A trebuit să dăm cu peste 110 tone de antiderapant, iar spre dimineaţă s-a lăsat o ceaţă densă, începând de la baza muntelui şi până în judeţul Suceava. Vizibilitatea e sub 50 de metri. E curios fiindcă, în vale, e un soare strălucitor", a declarat Vasile Curtean.

Potrivit sursei citate, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie, DN 17 având, în Pasul Tihuţa, multe serpentine şi curbe periculoase.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova, prin Pasul Tihuţa, situat la cota 1200.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici