Trafic rutier îngreunat între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident, aglomeraţie spre Braşov

Traficul rutier este îngreunat pe DN1A Bucureşti - Ploieşti din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule şi care s-a soldat cu un rănit, iar între Sinaia şi Buşteni se circulă în coloană pe sensul de mers spre Braşov.

190 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident, aglomeraţie spre Braşov

Trafic rutier îngreunat între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident, aglomeraţie spre Braşov (Imagine: Gigi Ciuncanu/Arhiva Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic informează că în judeţul Prahova, traficul rutier este îngreunat pe DN1A Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 51, în zona Cocorăştii-Colţ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Conducătorul unui tir s-a angajat în depăşirea altuia, în timp ce din sens opus se apropia un autoturism. În încercarea de a evita accidentul, şoferul autotrenului a acroşat atât tirul depăşit, cât şi autoturismul.

Autoturismul a fost deviat într-un copac, şoferul fiind transportat la spital.

Circulaţia a fost întreruptă aproximativ 45 de minute, motiv pentru care s-au format coloane de autovehicule.

De asemenea, pe DN1, între Sinaia şi Buşteni, se circulă în coloană pe sensul de mers către Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici