Trafic rutier oprit în Crevedia pentru cercetări la locul exploziei

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, luni dimineaţa, pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, pentru cercetări la locul producerii exploziei staţiei de GPL.

255 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier oprit în Crevedia pentru cercetări la locul exploziei

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este în continuare oprită pe ambele sensuri ale DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, pentru efectuarea de către anchetatori a tuturor cercetărilor necesare la faţa locului.

Traficul este deviat pe rutele ocolitoare: pe sensul către Ploieşti - DC 77A – DJ 701B – DN 7 Tărtăşeşti, iar pe celălalt sens - DJ 101B Periş – Tâncăbeşti – DN 1.

Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Doi oameni - soţ şi soţie - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajaţi ai Ministerului de Interbe - pompieri, poliţişti şi jandarmi care au acţionat la faţa locului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici