Traficul autovehiculelor mai grele de 3,5 tone, reluat pe DN 2

Traficul autovehiculelor mai grele de 3,5 tone a fost reluat, vineri după-amiază, pe DN 2 (E85) Urziceni - Buzău - Focşani, după ce fusese redeschis doar pentru autovehiculele uşoare.

18 afișări
Imaginea articolului Traficul autovehiculelor mai grele de 3,5 tone, reluat pe DN 2

Traficul autovehiculelor mai grele de 3,5 tone, reluat pe DN 2 (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar Florina Crucianu, circulaţia maşinilor de mare tonaj este permisă pe DN 2, iar traficul se desfăşoară sub supravegherea poliţiştilor, fiind permis accesul unui număr limitat de autovehicule, la intervale de cinci - zece minute.

DN 2 (E85) Urziceni - Buzău - Focşani a fost închis, vineri dimineaţă, în urma unei decizii a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă constituit la nivelul Prefecturii Buzău. Decizia închiderii drumului a fost luată preventiv pentru ca drumarii să poată interveni pentru înlăturarea zăpezii şi a poleiului format pe anumite porţiuni. Ulterior, tronsonul a fost redeschis, însă doar pentru maşinile mai mici de 3,5 tone.

De asemenea, pe 17 drumuri judeţene există restricţii de circulaţie din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Vineri, traficul pe DN 2 (E85) şi pe DN 2 B Buzău-Brăila a fost închis, timp de câteva ore, în timp ce DN 2C Buzău - Pogoanele şi DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila sunt blocate în prezent.

Totodată, pe DN 10 Buzău - Braşov şi pe DN1 B E577 Buzău - Ploieşti se circulă cu greutate din cauza zăpezii şi a poleiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici