Traficul este întrerupt pe DN1 şi DN10. Anunţul Infotrafic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia pe DN1 şi DN10 este întreruptă temporar.

773 afișări
Imaginea articolului Traficul este întrerupt pe DN1 şi DN10. Anunţul Infotrafic

Anunţul Infotrafic

Circulaţia rutieră este întreruptă temporar pe DN 1 Râşnov – Poiana Broşov, judeţul Braşov, pentru a permite desfăşurarea intervenţiei în vederea degajării mai multor copaci căzuţi pe suprafaţa carosabilă.

Traficul rutier este oprit pe DN 10 Buzău – Braşov, la kilometrul 87+200 metri, în zona localităţii Siriu, judeţul Buzău, din cauza căderilor de pietre de pe versant, pe suprafaţa de rulare.

Se acţionează pentru îndepărtarea obstacolelor, fiind deviat traficul pe ruta DN 10 (Poieni) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici