Traficul feroviar nu este afectat de proteste

Aproximativ 6.000 de feroviari protestează, miercuri, în faţa Ministerului Transporturilor, la miting şi la marşul care va avea loc ulterior participând angajaţii CFR care sunt liberi, astfel încât nu este perturbat traficul feroviar.

13 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar nu este afectat de proteste

Traficul feroviar nu este afectat de proteste (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Oamenii au început să se adune încă de la primele ore ale dimineţii, ei venind din toate judeţele, majoritatea cu trenul.

Gheorghe Popa, preşedintele Federaţiei Mişcare-Comercial, a declarat că la proteste participă angajaţii CFR care sunt liberi şi că traficul feroviar nu este afectat de proteste.

Mitingul se desfăşoară între 10.30 până la 12.30, fără ca traficul să fie restricţionat. Sindicaliştii vor pleca apoi în marş spre Piaţa Victoriei, pe traseul Calea Griviţei - strada Polizu - strada Buzeşti - Guvern, fără a avea voie să staţioneze în faţa Executivului. Acţiunea se va încheia la ora 14.00.

Reprezentanţii Ministerului Transporturilor (MT) s-au declarat "surprinşi", marţi, că feroviarii ies în stradă şi au susţinut că le-au transmis sindicaliştilor variante pentru eficientizarea activităţii la CFR, nu un program privind disponibilizarea a 12.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici