Traficul feroviar pe ruta Craiova-Caracal, reluat şi pe cel de-al doilea fir vineri după-amiază

Cel de-al doilea fir de cale ferată de pe tronsonul Craiova-Caracal, închis circulaţiei feroviare după ce locomotiva şi opt vagoane ale trenului accelerat 1.692 care circula pe ruta Timişoara - Bucureşti au deraiat, în noaptea de duminică spre luni, va fi redeschis vineri după-amiază.

131 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar pe ruta Craiova-Caracal, reluat şi pe cel de-al doilea fir vineri după-amiază

Traficul feroviar pe ruta Craiova-Caracal, reluat şi pe cel de-al doilea fir vineri după-amiază (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Directorul CFR Infrastructură Craiova, Victor Frăsinoiu, a declarat că lucrătorii regionalei au finalizat, joi seară, lucrările la refacerea terasamentului şi a căii ferate la cel de-al doilea fir de pe tronsonul de drum Craiova-Caracal, fiind montaţi şi cei trei stâlpi electrici doborâţi de vagoanele garniturii care a deraiat în urmă cu cinci zile, în localitatea doljeană Cârcea.

"În acest moment se lucrează la linia de contact. Aseară (n.r. - joi) s-au montat cei trei stâlpi electrici care au fost rupţi de tren, iar acum oamenii muncesc la partea electrică, la linia de contact", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Frăsinoiu.

Potrivit sursei citate, traficul feroviar pe cea de-a doua linie de cale ferată va fi reluat vineri după-amiază, în jurul orei 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici