Traficul greu pe DN 1 va fi interzis şi în 2008, pe timpul zilei, de luni până vineri

Autorităţile intenţionează să menţină, în 2008, interdicţia de circulaţie valabilă în prezent pentru vehiculele de marfă de peste 7,5 tone pe DN 1, între Bucureşti şi Braşov, pe timpul zilei, de luni până vineri.

2 afișări
Imaginea articolului Traficul greu pe DN 1 va fi interzis şi în 2008, pe timpul zilei, de luni până vineri

Traficul greu pe DN 1 va fi interzis şi în 2008, pe timpul zilei, de luni până vineri

Restricţiile vor fi aplicate, în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2008, pe tronsoanele Bucureşti - Bărcăneşti şi Ploieşti - Braşov, între orele 06:00 - 22:00, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică, potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Transporturilor.

Prevederile ordinului vin în completarea unui act normativ pe aceeaşi temă, valabil pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2007.

Ordinul face referire şi la câteva excepţii la interdicţia respectivă.

Astfel, vor putea circula vehiculele care primesc de la Compania de Drumuri autorizaţii nominale de transport, valabile pe anumite perioade şi trasee.

În plus, va fi permis accesul autovehiculelor destinate transportului de persoane, de animale, de alimente perisabile sau carburanţi, circulaţia vehiculelor Ministerului Apărării, Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, a ambulanţelor şi a maşinilor de pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici