Video Traficul la intrarea în ţară prin Vama Nădlac s-a dublat

Traficul prin vama arădeană Nădlac s-a dublat la intrarea în ţară, la sfârşitul săptămânii, când peste 50.000 de persoane au venit în România prin acest punct de frontieră, majoritatea fiind muncitori români stabiliţi în străinătate care vin pentru a-şi petrece concediul acasă.

3 afișări

Luni, în cea mai mare vamă de la frontiera cu Ungaria -Nădlac, se lucra pe trei benzi, pentru că în ultimele 24 de ore au intrat pe aici peste 21.000 de persoane. În vamă se aşteaptă totuşi, însă în celelalte puncte de frontieră pentru traficul rutier din judeţ, Turnu şi Vărşand, circulaţia este mult mai lejeră şi nu există timpi de aşteptare.

În vama Nădlac sunt disponibile până la şapte benzi la intrarea în ţară, iar personalul de control este suplimentat în funcţie de creşterea valorilor de trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici