Traficul pe Bulevardul Unirii, restricţionat duminică

Traficul pe Bulevardul Unirii va fi restricţionat, pe ambele sensuri, duminică, între orele 16.00 şi 24.00, în condiţiile în care în Piaţa Constituţiei se va desfăşura Concertul Extraordinar de Paşti la care vor participa Montserrat Caballe şi Al Bano Carrisi.

41 afișări
Imaginea articolului Traficul pe Bulevardul Unirii, restricţionat duminică

Traficul pe Bulevardul Unirii, restricţionat duminică (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) informează că duminică, între orele 16.00 şi 24.00, va fi restricţionat traficul pe Bulevardul Unirii, pe ambele sensuri (tronsonul cu fântâni, între Piaţa Constituţiei şi bulevardul I.C. Brătianu).

Decizia a fost luată joi, în Comisia Tehnică de Circulaţie, pentru organizarea Concertului Extraordinar de Paşti, organizat de PMB.

Concertul se va desfăşura în Piaţa Constituţiei, de la ora 19.00.

Pe scena special amenajată chiar în rondul din faţa Palatului Parlamentului vor mai urca orchestra Bucharest Symphonic Pops, dirijată de Constantin Adrian Grigore, corala "Nicolae Lungu" a Patriarhiei Romane, solistul Marcel Pavel, tenorul Teodor Ilincăi şi soprana Irina Iordăchescu, potrivit PMB.

Citeşte şi:

Centre spirituale ale lumii

Tradiţii amuzante de Paşte, în lume

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici