Traficul pe DN 1, blocat între Aiud şi Teiuş în urma unui accident soldat cu doi morţi

Traficul rutier pe DN 1, blocat, miercuri, între Aiud şi Teiuş, din cauza unui accident soldat cu doi morţi, a fost reluat pe ambele sensuri, după ce autoturismele implicate au fost scoase în afara părţii carosabile.

581 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 1, blocat între Aiud şi Teiuş în urma unui accident soldat cu doi morţi

Traficul pe DN 1, blocat între Aiud şi Teiuş în urma unui accident soldat cu doi morţi (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că traficul pe DN 1, între Aiud şi Teiuş, a fost deblocat pe ambele sensuri după ce autoturismele implicate în accident au fost scoase în afara părţii carosabile şi poliţiştii rutieri au desfăşurat cercetările.

Prodan a spus că accidentul a fost cauzat de o tânără în vârstă de 24 de ani, care se afla la volanul unuia dintre autoturismele implicate în accident, deoarece nu a adaptat viteza şi, într-o curbă, a intrat pe contrasens, moment în care maşina a intrat în derapaj şi s-a ciocnit de un alt autoturism.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat, iar tânăra de la volan şi o altă femeie aflată în maşină au murit.

Luminiţa Prodan a spus că tânăra care se afla la volan era din Alba Iulia, iar cea de-a doua femeie decedată în accident avea 70 de ani şi era din localitatea Poşaga.

Accidentul s-a produs pe DN 1, între Aiud şi Teiuş, iar din acest motiv circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri timp de aproape o oră şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici