Traficul pe DN 1A, îngreunat din cauza zăpezii viscolite

Circulaţia pe drumul naţional 1A, destinat autovehiculelor de mare tonaj, se desfăşoară cu dificultate la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, din cauza ninsorii puternice şi a vântului care viscoleşte zăpada, traficul fiind dirijat de către poliţiştii rutieri.

19 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 1A, îngreunat din cauza zăpezii viscolite

Traficul pe DN 1A, îngreunat din cauza zăpezii viscolite

Circulaţia rutieră se desfăşura cu dificultate, miercuri după-amiază, pe drumul naţional 1A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov, pe ruta Vălenii de Munte - Cheia, şi care este destinat autovehiculelor de mare tonaj.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier este îngreunat în zona localităţii prahovene Cheia, pe serpentine, aproape de graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, din cauza ninsorii şi a vântului care a viscolit zăpada.

Pe anumite porţiuni, carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată, iar viteza de deplasare este redusă. Conform poliţiştilor, nu se înregistrează blocaje în trafic, însă se circulă cu dificultate, în zonă acţionând şapte utilaje de deszăpezire.

Traficul pe DN 1A este dirijat de către poliţiştii rutieri.

În schimb, pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, circulaţia rutieră se desfăşoară fără probleme, chiar dacă în zonă a nins. Carosabilul este umed, dar nu sunt blocaje în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici