Traficul pe DN1, deviat din cauza aglomeraţiei, în staţiunile Azuga şi Buşteni se circulă în coloană

Traficul pe DN 1 a fost deviat spre DN 1A Braşov-Ploieşti şi DN 73 Braşov-Bucureşti, din cauza aglomeraţiei pe sensul spre Capitală, în zona staţiunilor Buşteni şi Azuga şoferii circulând în coloană, a anunţat, duminică, Centrul Infotrafic.

342 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN1, deviat din cauza aglomeraţiei, în staţiunile Azuga şi Buşteni se circulă în coloană

Traficul pe DN1, deviat din cauza aglomeraţiei, în staţiunile Azuga şi Buşteni se circulă în coloană (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1, pe sensul spre Bucureşti se circulă îngreunat, astfel că Poliţia Rutieră a decis devierea temporară a traficului spre DN 1A Braşov-Săcele-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti şi spre DN 73 Braşov-Bran-Câmpulung Muscel-Piteşti-Autostrada A1-Bucureşti.

Traficul rutier va fi monitorizat de poliţiştii de la Rutieră, pe drumurile cu trafic intens fiind mărite echipajele de supraveghere. Totodată, în punctele cu risc crescut de accidente au fost amplasate aparate de măsurare a vitezei.

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul Administraţiei şi Internelor va supraveghea traficul rutier pe Autostrada A2, DN 22C - tronsonul Cernavodă-Constanţa, duminică, între orele 18.00 şi 21.30. Elicopterul a fost solicitat de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru a veni în sprijinul echipajelor de poliţie rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici