Traficul rutier pe DN1, deviat spre Vălenii de Munte din cauza aglomeraţiei

Traficul rutier a fost deviat de pe DN1 pe DN1A către Vălenii de Munte, după ce s-a format coloană de maşini, în zona localităţilor Buşteni şi Azuga, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

279 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN1, deviat spre Vălenii de Munte din cauza aglomeraţiei

Traficul rutier pe DN1, deviat spre Vălenii de Munte din cauza aglomeraţiei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Poliţia Rutieră a luat măsura devierii temporare a circulaţiei autovehiculelor pe DN1A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Duminica, de regulă, se aglomerează Valea Prahovei când bucureştenii se întorc acasă, după ce şi-au petrecut sfărşitul de săptămână la munte.

Pe de altă parte, patru persoane au fost rănite, duminică după-amiaza, în urma unui accident care s-a petrecut pe DN 1, în zona staţiunii prahovene Sinaia, şi în care au fost implicate o autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Prahova şi două autoturisme.

Poliţiştii de la Dispeceratul de monitorizare a traficului rutier Sinaia au declarat că în urma accidentului pe Valea Prahovei s-au format coloane de maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici