Traficul rutier pe întregul traseu al Centurii Bucureşti şi pe trei drumuri naţionale a fost deschis

Traficul rutier pe întregul traseu al Centurii Bucureşti a fost deschis pentru toate categoriile de vehicule, circulaţia fiind, de asemenea, reluată pe trei drumuri naţionale.

345 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe întregul traseu al Centurii Bucureşti şi pe trei drumuri naţionale a fost deschis

Traficul rutier pe întregul traseu al Centurii Bucureşti şi pe trei drumuri naţionale a fost deschis (Imagine:Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că traficul pe întregul traseu al Centurii Bucureşti a fost deschis la ora 18.00 pentru toate categoriile de vehicule.

La ora 18.30 a fost deschis traficul şi pe DN 21 Drajna - Călăraşi, DN 31 Călăraşi - Mănăstirea, DN 41 Giurgiu - Olteniţa, potrivit sursei citate.

Şi traficul pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, atât pe calea I cât şi pe calea II, a fost deschis de la 16.30 pentru toate categoriile de vehicule.

Tot la 16.30 a fost deschis traficul pe o rută alternativă între Bucureşti şi Constanţa pentru autovehiculele până la 3,5 tone, respectiv DN 3 Bucureşti - Lehliu, DN 3A Lehliu - Drajna - Feteşti, Autostrada A2 Feteşti - Cernavodă, DN 22 C Cernavodă - Medgidia - Basarabi sau DN 3 Basarabi - Constanţa.

Totodată, circulaţia pe DN 2 a fost redeschisă vineri după-amiază, însă pentru a nu se înregistra blocaje accesul autovehiculelor se face sub supravegherea poliţiştilor.

Traficul a fost reluat pe DN21, între localităţile Slobozia şi Drajna, pe DN3A, între localităţile Drajna şi Feteşti şi în judeţul Călăraşi, pe DN3, între localităţile Lehliu şi Bucureşti, însă se circulă îngreunat.

De asemenea, Poliţia Judeţeană Ialomiţa a anunţat că vineri seară se circulă "controlat", autoturismele fiind însoţite de echipaje de Poliţie pe DN 2A, între localităţile Slobozia şi Urziceni, DN2, între localităţile Slobozia şi Brăila şi DN 1 între localităţile Urziceni şi Albeşti-Paleologu.

Drumul Naţional 2, între Urziceni şi Bucureşti, rămâne blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici