Traficul rutier pe sensul Piteşti-Bucureşti al A1, blocat în urma unui accident, a fost reluat

Traficul pe Autostrada A1, blocat, duminică după-amiază, pe sensul Piteşti-Bucureşti pentru a permite aterizarea unui elicopter SMURD al cărui echipaj să acorde asistenţă medicală victimelor unui accident de circulaţie a fost deblocat în jurul orei 18.15.

70 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe sensul Piteşti-Bucureşti al A1, blocat în urma unui accident, a fost reluat

Traficul rutier pe sensul Piteşti-Bucureşti al A1, blocat în urma unui accident, a fost reluat (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Potrivit şeful Poliţiei A1, comisar şef Emilian Buican, traficul pe sensul Piteşti-Bucureşti al autostrăzii a fost blocat timp de aproximativ o jumătate de oră.

El a precizat că în urma accidentului au fost rănite trei persoane, între care un copil.

Conform sursei citate, elicopterul SMURD Bucureşti care a aterizat pe autostradă a preluat una dintre victime, celelalte două - un bărbat şi un copil - fiind transportate cu ambulanţele la un spital din Capitală.

"Din primele cercetări reiese că şoferul care a provocat accidentul şi care a scăpat nevătămat a adormit la volan în timp ce venea dinspre Piteşti, iar maşina, în care mai erau patru persoane, între care un copil, s-a răsturnat în afara şoselei", a spus comisarul şef Emilian Buican.

Accidentul s-a produs la kilometrul 66 al Autostrăzii Bucureşti-Piteşti, după ce şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Piteşti a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în afara şoselei.

Subinspectorul Laurenţiu Dicu de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, declara că în urma accidentului au fost rănite patru persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici