Traficul spre litoral pe DN 22 C, închis trei nopţi la rând

Circulaţia rutieră DN 22 C, Constanţa - Cernavodă, care precede Autostrada Soarelui, va fi oprită trei nopţi la rând din cauza unor lucrări de reabilitare a căii ferate, pe magistrala Bucureşti - Constanţa, care sunt executate în zona Cernavodă.

33 afișări
Imaginea articolului Traficul spre litoral pe DN 22 C, închis trei nopţi la rând

Traficul spre litoral pe DN 22 C, închis trei nopţi la rând (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, comisarul Tudorel Dogaru, DN 22 C va fi închis pe tronsonul din zona podului de la Cernavodă, înainte de intrarea pe Autostrada Soarelui, trei nopţi la rând, începând cu noaptea de marţi spre miercuri, între orele 22.00 şi 04.00.

El a precizat că închiderea tronsonului respectiv nu putea fi evitată, fiind vorba de o amplă lucrare de reabilitare a magistralei de cale ferată.

În perioada în care traficul va fi oprit, trei agenţi de poliţie se vor afla în trei puncte ale traseului pentru a-i avertiza pe şoferi că DN 22 C este închis şi pentru a le recomanda o altă rută.

Turiştii care vin sau pleacă de la mare pot utiliza următoarea variantă alternativă: DN 2A Constanţa - Hârşova - Giurgeni - Ţăndărei - Slobozia - Urziceni şi, în continuare, DN 2 Urziceni - Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici