TRAGEDIA din Colectiv: Fotografii de la concertul Goodbye to Gravity, surprinse înaintea incendiului – FOTO

Mai multe fotografii cu atmosfera din timpul concertului trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv, surprinse înainte de producerea tragediei din 30 octombrie, au fost publicate pe Facebook. În imagini apar şi câteva dintre persoanele care au murit în urma incendiului.

30803 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA din Colectiv: Fotografii de la concertul Goodbye to Gravity, surprinse înaintea incendiului – FOTO

TRAGEDIA din Colectiv: Fotografii din timpul concertului Goodbye to Gravity, surprinse înaintea incendiului, postate pe internet (Imagine: Facebook)

Imaginile au fost publicate pe contul de Facebook Arhiva Mea, unde se precizează că au fost realizate în noaptea incendiului care a dus la moartea a zeci de oameni.
 
Printre cei 57 de tineri care şi-au pierdut viaţa, şi care apar în imaginile publicate pe Facebook, sunt surprinşi fotografii Liviu Zaharescu şi Alexandru Chelba, bloggerul Claudiu Petre sau chitariştii formaţiei, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru.
 
De asemenea, în fotografii poate fi văzut, în stânga scenei, Vlad, un băieţel de 12 ani care a scapat nevătămat.
 
 
 
"Din păcate, pentru o vreme, vor fi singurele fotografii din acea seară, căci ceilalţi prieteni fotografi sunt răniţi sau au plecat dintre noi (...) Vreau să se vadă bucuria şi pasiunea din ochii tuturor oamenilor frumoşi de acolo, să se înţeleagă cât de mult contează pentru unii muzica, fotografia, pasiunile, prietenia, solidaritatea. Sau cel puţin contau până în acea seară, pentru că nimic nu va mai fi la fel...", a scris Vlad Buşcă, pe contul său de Facebook.
 
 
Vlad Buşcă este reprezentant al Universal Music România, care a lansat albumul "Mantras of War" al formaţiei Goodbye to Gravity, ce era promovat prin intermediul concertului din clubul Colectiv din Bucureşti. 
 
În spitalele din Bucureşti mai sunt internaţi 49 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, opt dintre ele în stare critică şi patru în stare gravă.
 
 
În urma incendiului care a avut loc în clubul Colectiv, pe 30 octombrie, au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 30 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 57.
 
Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală, 30 de pacienţi fiind trasferaţi la spitale din străinătate.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici