TRAGEDIA din Vrancea: Cea de-a patra persoană dată dispărută în Vrancea, găsită moartă după o săptămână de căutări

Cea de-a patra patra persoană dispărută săptămâna trecută în Vrancea, o femeie de 41 de ani, a fost găsită moartă luni dimineaţă de către doi localnici, la o distanţă de aproximativ trei kilometri de zona în care au fost descoperite decedate sora şi nepoatele femeii, în vârstă de 3 şi 14 ani.

18359 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA din Vrancea: Cea de-a patra persoană dată dispărută în Vrancea, găsită moartă după o săptămână de căutări

Cea de-a patra persoană dată dispărută în Vrancea, găsită moartă după o săptămână de căutări

Potrivit primarului localităţii Poiana Cristei, Vlad Petruş, cadavrul femeii a fost găsit de un consilier local şi de un localnic, pe marginea unui drum de exploatare pe care nu s-a circulat în ultima săptămână. Drumul a devenit impracticabil din cauza noroiului format în urma ploilor abundente înegistrate în zonă săptămâna trecută.

Conform primarului, femeia a fost găsită la o distanţă de doi-trei kilometri de locul în care au fost descoperite moarte sora femeii şi cele două fiice ale acesteia, la circa un kilometru de satul Mahriu, comuna Poiana Cristei.

”Cadavrul a fost găsit în această dimineaţă de un consilier şi de un localnic în punctul denumit «Ruptura», tot în pădure la circa 2-3 kilometri de zona în care au fost descoperite celelalte cadavre. Era intrat în putrefacţie, fără a se observa urme de violenţă, mai ales că a plouat atâtea zile. Probabil a greşit drumul, nu mai avea mult până la sat, mai mult ca sigur asta s-a întâmplat, a greşit drumul, a mers pe deal, a văzut luminile satului, dar nu a mai apucat să ajungă”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, primarul comunei Poiana Cristei.

Femeia în vârstă de 41 de ani, Elena Iordache, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, împreună cu sora ei şi cu cele două fiice ale acesteia, în vârstă de 3 şi 14 ani. Marţea trecută, au fost găsite decedate în pădure sora femeii, Dumitra Iordache, în vârstă de 44 de ani, şi cele două fete ale acesteia.

De atunci, Elena Iordache a fost căutată zilnic, inclusiv cu câini de urmă şi cu forţe sporite. Peste 100 de oameni, localnici, jandarmi, poliţişti şi pompieri au periat pădurea, însă niciodată nu au ajuns pe drumul de exploatare pe care luni a fost găsit cadavrul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici