Tragedia macabră din Galaţi: Mama care şi-a sugrumat copilul a fost reţinută

Femeia care şi-a sugrumat bebeluşul de opt luni a fost reţinută şi luni urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se vedea dacă a avut discernământ când a comis fapta. Ea este cunoscută ca suferind de depresie.

519 afișări
Imaginea articolului Tragedia macabră din Galaţi: Mama care şi-a sugrumat copilul a fost reţinută

Tragedia macabră din Galaţi: Mama care şi-a sugrumat copilul a fost reţinută

Femeia care sâmbătă şi-a sugrumat copilul în timp ce soţul şi copilul ei mai mare erau în oraş a fost reţinută duminică seara, după ce bebeluşul a murit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

Luni, femeia, care este cunoscută ca suferind de depresie, va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut discernământ când a comis fapta.

Incidentul a avut loc sâmbătă, într-un apartament din oraşul Galaţi. Potrivit poliţiştilor, IPJ Galaţi a fost sesizat că o femeie şi-ar fi strâns de gât fiul, în vârstă de 8 luni.

La sosirea ambulanţei mama avea venele tăiate.

Ambulanţa a făcut manevre de resuscitare asupra copilului, reuşind să-l stabilizeze hemodinamic şi să-l transporte la spital, unde a murit după câteva ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici