Tragedie în Buzău. Sute de animale au murit într-un incendiu violent izbucnit la un adăpost / Prima ipoteză a pompierilor | VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un adăpost de animale din Buzău, din cauza unui scurtcircuit. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 6.500 metri pătraţi iar sute de animale au murit intoxicate cu monoxid de carbon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4345 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Buzău. Sute de animale au murit într-un incendiu violent izbucnit la un adăpost / Prima ipoteză a pompierilor | VIDEO

Tragedie în Buzău. Sute de animale au murit într-un incendiu violent izbucnit la un adăpost | VIDEO

Potrivit reprezentaţilor ISU Buzău, incendiul a fost sesizat în jurul orei 03.00, la un adăpost de animale aflat pe raza localităţii Stâlpu.

„La faţa locului s-au deplasat 30 de salvatori cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea primelor forţe, incendiul se manifesta cu violenţă şi degajări mari de fum şi substanţe toxice”, a transmis ISU Buzău.

Conform sursei citate, adăpostul de animale a fost afectat o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi.

Nu au fost persoane rănite, dar sute de animale au murit, intoxicate cu monoxid de carbon.

Pompierii au reuşit să salveze două hale, unde erau adăpostiţi sute de purceluşi şi animale adulte.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici