Tragedie în Capitală: O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce ar fi căzut de la etaj

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Capitală a murit, duminică seară, după ce ar fi căzut de la etajul doi al unui imobil, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă.

8386 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Capitală: O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce ar fi căzut de la etaj

Tragedie în Capitală: O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce ar fi căzut de la etaj

Poliţiştii fac cercetări după ce o tânără în vârstă de 16 ani, din Sectorul 2 al Capitalei, ar fi căzut duminică de la etajul doi al unui imobil. În urma impactului cu solul, tânăra a murit, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă, iar primele indicii arată că fata s-ar fi aruncat de la etaj.

Adolescenta locuia cu părinţii, arată aceleaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici