Tragedie în Iaşi: trei copii au murit înecaţi într-un baraj / Deocamdată, nu se ştie cum s-a produs tragedia

  • Două fetiţe de 6, respectiv 7 ani au murit, după ce au fost scoase de pompieri din barajul de la Pârcovaci din Iaşi
  • Ancheta urmează să stabilească ce căutau fetele în zona barajului
1287 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Iaşi: trei copii au murit înecaţi într-un baraj / Deocamdată, nu se ştie cum s-a produs tragedia

Tragedie în Iaşi: doi copii au murit înecaţi într-un baraj / Pompierii încă mai caută o fetiţă de 10 ani

UPDATE: A treia fetiţă înecată în baraj, în judeţul Iaşi, a fost scoasă, sâmbătă, decedată, după ce alte două copile, de 6 şi 7 ani, au murit. Se pare că cele trei fetiţe sunt surori.
 
Pompierii au reuşit să găsească şi a treia fetiţă înecată în barajul Pârcovaci, din localitatea Hârlău, judeţul Iaşi.
 
Copila de 10 ani a fost scoasă decedată. Se pare că cele trei fete care au murit, sâmbătă, înecate, erau surori. Primele scoase din baraj au fost două fete de 6 şi 7 ani, decedate.
 
Deocamdată nu se ştie cum s-a produs tragedia.
 
 
Alerta s-a dat în jurul orei 14. 30, când, printr-un apel la 112 autorităţile erau anunţate că în barajul de la Pârcovaci, de lângă Hârlău trei copile ar fi dispărut în apă. 
 
"Secţia de Pompieri Târgu Frumos a fost solicitată să intervină pentru căutare persoane înecate în acumularea Pârcovaci, Hârlău. Au fost găsite 2 persoane, de sex feminin, 6 respectiv 7 ani (...) Se presupune că mai există o victimă de sex feminin, 10 ani pentru care  se continuă operaţiunile.", au anunţat reprezentanţii ISU Iaşi. 
 
Potrivit Dianei Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD, medicii au declarat decesul celor două fete. Poliţiştii au început deja o anchetă în  acest caz, dar deocamdată nu se ştie ce s-a întâmplat. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici