Tragedie la malul mării. Un bărbat de 47 de ani s-a înecat la Mangalia

Un bărbat de 47 de ani din judeţul Cluj s-a înecat miercuri în mare în dreptul plajei Laguna din Mangalia.

365 afișări
Imaginea articolului Tragedie la malul mării. Un bărbat de 47 de ani s-a înecat la Mangalia

Mediafax FOTO

Pompierii de la ISU Dobrogea au primit un apel la 112 despre faptul că şapte persoane, din care patru copii, se aflau în pericol de înec.

S-a intervenit cu mai multe ambulanţe SMURD şi SAJ, dar şi cu o barcă, iar cele şapte persoane au fost aduse la mal cu ajutorul salvamarilor.

„Un bărbat se afla în stop cardio-respirator şi s-au efectuat manevre de resuscitare peste 50 de minute, fără rezultat, astfel că a fost declarat decedat”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

Poliţiştii constănţeni au declarat la rândul lor că bărbatul înecat avea 47 de ani şi era din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici