Tragedie la Vama Veche: Un neo-zeelandez de 44 de ani s-a înecat în apele mării

Un bărbat de 44 de ani, din Noua Zeelandă, s-a înecat în mare, în dreptul unei plaje din Vama Veche, cadavrul fiind dus la morga Spitalului Municipal din Mangalia pentru efectuarea necropsiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

322 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Vama Veche: Un neo-zeelandez de 44 de ani s-a înecat în apele mării

Tragedie la Vama Veche: Un neo-zeelandez de 44 de ani s-a înecat în apele mării (Imagine: Robert Ionescu / Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, bărbatul s-a înecat în mare în dreptul unei terase situate pe plaja din Vama Veche miercuri, în jurul orei 15.00. La faţa locului s-au deplasat imediat o echipă operativă a Biroului de Poliţie Vama Veche - 2 Mai şi o ambulanţă SMURD, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, în jurul orei 15.45, a fost constatat decesul bărbatului.

Iniţial, poliţiştii nu au găsit în zonă persoane care să dea relaţii despre persoana decedată şi nu au fost descoperite bunuri sau înscrisuri care să ducă la identificarea cadavrului. La scurt timp însă, poliţiştii au identificat persoana ca fiind un bărbat de 44 de ani, din Noua Zeelandă.

Cadavrul a fost dus la Morga Spitalului Municipal din Mangalia în vederea efectuării necropsiei.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 17.37, şi Poliţia Staţiunii Costineşti a fost sesizată după ce, pe plaja din zona Golfului Francez, a fost scos de apa mării cadavrul unui bărbat.

Echipa de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului a identificat cadavrul unui bărbat cu identitate necunoscută, cu înalţimea de 1,65 metri, de aproximativ 70 - 75 de ani. Totodată, pe plajă au fost găsite o pereche de pantaloni scurţi din material textil, de culoare gri, cu dungă albă, un tricou de culoare albă şi o şapcă cu inscripţia “England” şi două chei, fără a fi găsite acte de identitate sau bunuri.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Mangalia pentru autopsie, iar poliţiştii continuă cercetările cu privire la stabilirea cauzelor decesului bărbatului şi a identităţii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici