Tragedie pe Dealul Negru. Doi tineri au murit după ce maşina acestora a intrat frontal într-un camion

  • Tragedie pentru doi indrăgostiţi care şi-au pierdut viaţa intr-un grav accident rutier pe drumul care leagă Piteşti de Râmnicu Vâlcea
  • Maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de o camioneta
992 afișări
Imaginea articolului Tragedie pe Dealul Negru. Doi tineri au murit după ce maşina acestora a intrat frontal într-un camion

Tragedie pe Dealul Negru. Doi tineri au murit după ce maşina acestora a intrat frontal într-un camion

Tragedie pentru doi indrăgostiţi care şi-au pierdut viaţa intr-un grav accident rutier pe drumul care leagă Piteşti de Râmnicu Vâlcea. Maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de o camioneta. Cei doi au murit pe loc. Este vorba despre o tânără de 22 de ani şi un bărbat de 35 de ani. 

La locul intervenţie s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj cu o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, plus un echipaj cu o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 
 
În total au fost 4 victime. Celelalte două victime sunt doi bărbaţi care se aflau în camionetă. Unul a fost monitorizat la faţa locului, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ şi transportat la spital. 
 
În accident au fost implicate 3 vehicule, autoturismul şi camioneta, plus un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu celelalte două, acesta ieşind cu o roată în afara unui podeţ. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri mai multe ore.
 
Din primele verificări, tânărul de 35 de ani care a murit nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, într-o curbă a pătruns pe contrasens si a intrat frontal într-o camionetă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici