Tragedie pe DN 58, la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa: 2 morţi şi 2 răniţi

Două persoane au murit şi două au fost rănite, după un accident care a avut loc joi pe DN 58 la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa.

184 afișări
Imaginea articolului Tragedie pe DN 58, la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa: 2 morţi şi 2 răniţi

Tagedie pe DN 58, la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa: 2 morţi şi 2 răniţi

Potrivit ISU Caraş-Severin, accidentul rutier a avut loc pe DN 58 la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa, între două autoturisme.

Intervine Detaşamentul de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi IPJ CS.

În accident au fost implicate patru persoane.

Două dintre ele au fost găsite în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor medicilor, acestea au decedat.

Celelalte două persoane implicate în accident au reuşit să iasă din autoturism.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeş, la intersecţia cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani.

În urma accidentului, şoferul în vârstă de 72 de ani şi pasagera din dreapta faţă, în vârstă de 76 de ani, au murit.

Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici