Tramvai-cofetărie pentru doamne şi domnişoare, duminică, în Capitală

Un tramvai-cofetărie în care doamnele şi domnişoarele călătoresc gratuit şi primesc flori şi prăjituri va circula, duminică, în Capitală, pe linia tramvaiului 21, între staţiile Piaţa Sfântul Gheorghe şi terminalul Helitube.

45 afișări
Imaginea articolului Tramvai-cofetărie pentru doamne şi domnişoare, duminică, în Capitală

Tramvai-cofetărie pentru doamne şi domnişoare, duminică, în Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul RATB, Gheoghe Aron, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că acest tramvai va circula duminică, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Femeii, fiind pregătit special pentru acest eveniment.

Doamnele şi domnişoarele care vor merge cu acest tramvai vor primi flori şi prăjituri, călătoria fiind gratuită pe tot parcusul zilei, a precizat Gheorghe Aron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici