Tramvaiele liniei 5, deviate pentru lucrările de refacere a străzii Tunari

Tramvaiele liniei 5 din Capitală vor circula deviat, de luni, pe un traseu modificat între Aeroportul Băneasa şi Piaţa Sf. Gheorghe, pentru executarea lucrărilor de refacere a sistemului rutier şi a căii de rulare a tramvaielor, care vor dura aproximativ şase luni.

78 afișări
Imaginea articolului Tramvaiele liniei 5, deviate pentru lucrările de refacere a străzii Tunari

Tramvaiele liniei 5, deviate pentru lucrările de refacere a străzii Tunari

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a sistemului rutier şi a căii de rulare a tramvaielor de pe strada Tunari, începând din 1 iunie, pe o perioadă de aproximativ şase luni, linia 5 va funcţiona pe un traseu modificat între "Aeroportul Băneasa" şi "Piaţa Sf. Gheorghe", informează într-un comunicat, de vineri, Primăria Capitalei.

Astfel, tramvaiele vor circula de la Aeroportul Băneasa, pe Bulevardul Aerogării, strada Av. Alex. Serbănescu, strada Barbu Văcărescu, Şoseaua Stefan cel Mare, Bucur Obor, Calea Moşilor, strada Cavafii Vechi, strada Băniei până la Piaţa Sf. Gheorghe.

Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă de autobuze cu indicativul 605, care va funcţiona de la Foişorul de Foc, pe strada Traian, Bulevardul Dacia, strada Vasile Lascăr, strada Armand Călinescu, Calea Moşilor, strada Sf. Vineri, până la Piaţa Sf. Vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici