Transformă livrarea într-un atu al afacerii - descoperă noua soluţie de vânzare cu livrare prin OLX (P)

Atunci când vinzi în mediul online, este important să atragi cumpărătorii atât prin calitatea produselor, cât şi prin cea a serviciilor oferite. Procesul de livrare este un aspect important în acest sens: oricât de calitative ar fi produsele tale, dacă ele nu ajung rapid şi sigur la destinaţie, clienţii vor reveni cu reclamaţii, vor face retururi şi nu vor mai cumpăra de la tine pe viitor.

104 afișări
Imaginea articolului Transformă livrarea într-un atu al afacerii - descoperă noua soluţie de vânzare cu livrare prin OLX (P)

O livrare fără probleme poate reprezenta un adevărat avantaj competitiv: atunci când un cumpărător are de ales între diferiţi comercianţi, care practică preţuri similare, va opta deseori pentru cel care îi asigură şi livrarea rapidă şi convenabilă. Un studiu în domeniul Ecommerce a scos în evidenţă faptul că livrarea gratuită este un factor de decizie pentru 82% dintre cumpărători. Totodată, 38% dintre participanţi au spus că ar alege un comerciant care le oferă costuri rezonabile de livrare.

Dacă vrei să optimizezi procesul de livrare, astfel încât să creşti vânzările afacerii, poţi accesa o nouă soluţie de vânzare cu 0 costuri de livrare prin platforma OLX.

Ce înseamnă o experienţă pozitivă de livrare

Te întrebi ce presupune o livrare excelentă din punctul de vedere al clienţilor? Iată ce criterii ar trebui să bifeze:

  • Costurile de livrare scăzute - clienţii îşi doresc ca produsele să le fie livrate cu costuri cât mai mici, astfel încât să simtă că au făcut o afacere bună.

  • Timpul scurt de livrare - respectarea timpului de livrare estimat este importantă dacă vrei ca fiecare client să fie mulţumit, să îţi ofere recenzii bune şi să revină cu noi comenzi.

  • Posibilitatea de a urmări comanda - odată ce finalizează cumpărăturile, clienţii vor să poată afla în timp real unde se află comanda lor şi când o vor primi

  • Verifocarea conţinutului la livrare - opţiunea de a verifica coletul înainte de a-l accepta le oferă cumpărătorilor un plus de încredere, prevenind retururile ulterioare.

  • Siguranţa livrării - clienţii se aşteaptă să îşi primească produsele în stare bună, fără a fi deteriorate.

Cum oferi o experienţă excelentă de livrare prin OLX

Când vinzi pe OLX, platforma accesată lunar de peste 15 milioane de utilizatori, produsele tale sunt promovate unui public vast, din întreaga ţară. În plus, ai la dispoziţie o pagină dedicată a afacerii, costuri de listare de la numai 8 lei/ lună pentru un anunţ şi opţiunea de livrare integrată cu costuri 0 pentru tine ca vânzător.

Astfel, acum poţi nu doar să vinzi pe OLX, ci şi să-ţi livrezi produsele prin partenerii livratori OLX, într-un mod simplu şi sigur. Tot ce trebuie să faci este să activezi opţiunea de vânzare cu livrare prin OLX pentru produsele tale, iar tu şi clienţii tăi vă veţi putea bucura de avantaje:

  • Livrare cu 100% gratuită pentru afacerea ta - în calitate de comerciant OLX, ai 0 costuri de livrare pentru orice comandă.

  • Tarife de livrare reduse pentru clienţii tăi - contractele cu livratorii sunt negociate direct de OLX, astfel încât clienţii să beneficieze de tarife minime, începând cu 9.98 (TVA inclus) oriunde în ţară.

  • Livratori de top - ai la dispoziţie două companii de livrare de încredere, Fan Courier şi Poşta Română.

  • Modalităţi flexibile de plată - clienţii tăi pot face plata la livrare atât cash, cât şi cu cardul, după verificarea conţinutului.

  • Acces la detaliile comenzilor - atât tu, cât şi clienţii tăi puteţi vizualiza online statusul comenzilor şi localizarea acestora.

Bazează-te pe OLX pentru a-ţi creşte afacerea în mod constant, cu mai puţin efort şi cu cheltuieli reduse. Activează Livrarea prin OLX pentru produsele tale şi fii gata să creşti succesul afacerii tale!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici