Transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google. Anunţul lui Nicuşor Dan

  • Primarul general anunţă că de duminică transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google.
  • Potrivit lui Nicuşor Dan, bucureştenii pot intra pe Google Maps pentru a afla cum ajung dintr-un loc în altul folosind transportul public.
1315 afișări
Imaginea articolului Transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google. Anunţul lui Nicuşor Dan

„Va primi informaţiile dorite integrate în această aplicaţie. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea Bucureşti – Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila şi Buftea, dar şi programul metroului şi al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni”, a anunţat Nicuşor Dan.

Datele pentru transportul public la suprafaţă sunt preluate automat de pe serverele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI)

„Acum, într-o primă etapă, se afişează planificarea curselor. Ulterior, vom afişa în timp real funcţionarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureştenii să-şi poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil”, a precizat Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici