Transportul public şi de agrement cu vaporaşele pe Bega va fi reluat din 6 martie

Transportul public şi de agrement pe canalul Bega din Timişoara va fi reluat din 6 martie, a anunţat joi Societatea de Transport Public Timişoara (STPT).

372 afișări
Imaginea articolului Transportul public şi de agrement cu vaporaşele pe Bega va fi reluat din 6 martie

Transportul public şi de agrement cu vaporaşele pe Bega va fi reluat din 6 martie

Potrivit unui comunicat al societăţii, angajaţii din cadrul Secţiei Transport Naval au început ecologizarea malurilor Canalului Bega. Joi, de la primele ore ale dimineţii, aceştia au strâns peste 20 de saci cu deşeuri. Acţiunea s-a desfăşurat pe maluri, între Piaţa Badea Cârţan şi Uzina de Apă, săptămâna viitoare urmând să aibă loc aceeaşi acţiune, de această dată între Piaţa Badea Cârţan şi staţia de transport naval Ardealul (zona Iosefin).

Transportul public şi de agrement de pe Canalul Bega îşi reia activitatea începând cu data de 6 martie 2021.

„Cele 7 vaporaşe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmboviţa în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică. Vaporaşele destinate transportului public şi de agrement vor fi scoase la apă în data de 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public şi de agrement pe Bega”, au transmis reprezentanţii STPT.

De asemenea, aceştia au anunţat că tot din 6 martie vor fi disponibile pentru publicul călător şi cele peste 400 de biciclete şi 96 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în staţiile mijloacelor de transport în comun şi din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 staţii special amenajate în Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici