Tranzitarea oraşului Bistriţa în următoarele 14 zile va fi permisă doar pe şoseaua de centură

  • Prefectura judeţului Bistriţa-Năsăud anunţă că tranzitarea oraşului Bistriţa, pe durata celor 14 zile de carantină, va fi permisă doar pe şoseaua de centură şi atrage atenţia şoferilor că se pot forma coloane şi porţiuni aglomerate.
447 afișări
Imaginea articolului Tranzitarea oraşului Bistriţa în următoarele 14 zile va fi permisă doar pe şoseaua de centură

Tranzitarea oraşului Bistriţa în următoarele 14 zile va fi permisă doar pe şoseaua de centură

„Având în vedere numărul ridicat de îmbolnăviri cu SARS CoV-2, tranzitarea municipiului Bistriţa de către persoanele care au domiciliul în alte localităţi sau judeţe, pe durata celor 14 zile de carantină, va fi permisă doar pe şoseaua de centură, fiind interzisă oprirea”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Autorităţile atrag astfel atenţia că există posibilitatea formării de coloane şi porţiuni aglomerate, cu atât mai mult cu cât vor exista şi filtre de verificare.

În consecinţă, şoferii sunt sfătuiţi să aleagă rute alternative, iar tranzitarea Bistriţei să se întâmple doar în mod excepţional.

„În funcţie de destinaţie, municipiul poate fi ocolit fie prin judeţele învecinate, fie pe rutele Beclean – Năsăud – Bistriţa (cartier Unirea) – Livezile sau Beclean – Năsăud – Ilva Mică – Strâmba – Josenii Bârgăului, ţinându-se cont, bineînţeles, de alegerea unui traseu potrivit pentru tonajul autovehiculului”, au transmis reprezentanţii Prefecturii.

Oraşul Bistriţa va intra în carantină joi, de la ora 5.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici