Trăşculescu: În România încă există prezumţia de nevinovăţie

Fostul deputat PDL Alin Trăşculescu, cercetat pentru fapte de corupţie şi care a revenit, luni, în funcţia director al RAR Vrancea, din care fusese suspendat în 2008, când a devenit parlamentar, spune că există prezumţia de nevinovăţie şi că are dreptul să muncească, chiar dacă e urmărit penal.

142 afișări
Imaginea articolului Trăşculescu: În România încă există prezumţia de nevinovăţie

Trăşculescu: În România încă există prezumţia de nevinovăţie, dacă nu mai am dreptul de a munci...

Alin Trăşculescu a declarat, luni, că a revenit în funcţia de conducere a RAR Vrancea conform legii, pentru că în acest post se afla în momentul în care a fost ales parlamentar, în anul 2008.

"Conform legii, înainte de a fi ales deputat eram şef de reprezentanţă. Odată cu preluarea funcţiei de parlamentar, postul de la RAR a fost suspendat automat, nu că mi-am păstrat postul, a fost suspendat automat. Odată cu terminarea mandatului de deputat, conform legii, am fost reîncadrat pe acelaşi post de şef de reprezentanţă deţinut anterior. Pentru cât timp ? Pentru o zi, pentru un an, nu ştiu. Încă există prezumţia de nevinovăţie, dacă mai există în România. Dacă nu mai am dreptul de a munci... ", a declarat Alin Trăşculescu.

El a adăugat că numirea sa la conducerea RAR Vrancea nu are la bază nicio înţelegere, şi este o măsură pur legală: "La RAR niciodată nu au fost numiri politice, e o instituţie în care trebuie să ai cunoştinte tehnice, nu politice. Nu e nici un aranjament la mijloc".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici