Trei accidente mortale pe treceri de pietoni din Bucureşti, în ultimele ore

Accidentul în care un angajat al Ambasadei Austriei la Bucureşti a lovit mortal cu maşina o tânără care traversa strada pe trecerea de pietoni este al treilea de acest gen în doar câteva ore în Capitală, poliţiştii de la Rutieră recomandând prudenţă atât la şoferi, cât şi la pietoni.

189 afișări
Imaginea articolului Trei accidente mortale pe treceri de pietoni din Bucureşti, în ultimele ore

Trei accidente mortale pe treceri de pietoni din Bucureşti, în ultimele ore (Imagine: Mediafax Foto)

Într-un comunicat de sâmbătă după-amiază, Poliţia Capitalei anunţă că, pe lângă accidentul de pe Kiseleff, alte două evenimente similare s-au petrecut cu doar câteva ore înainte în zone diferite ale Capitalei. Astfel, vineri seară, în jurul orei 19.30, pe strada Jiului din Bucureşti, o şoferiţă de 35 de ani a lovit mortal un bărbat domiciliat în Vaslui, care traversa pe trecere.

Sâmbătă dimineaţă, la ora 7.30, un bărbat din Bucureşti care conducea un Mercedes Sprinter a lovit mortal o femeie care încă nu a fost identificată şi care traversa strada pe trecerea de pietoni.

La doar câteva ore, a urmat accidentul de pe Kiseleff în care o maşină a Ambasadei Austriei condusă de un angajat al instituţiei a lovit mortal o tânără de 22 de ani care traversa bulevardul Kiseleff pe trecerea de pietoni din dreptul Ministerului Culturii.

În aceste condiţii, Brigada de Poliţie Rutieră solicită şoferilor ca, în această perioadă în care vizibilitatea şi aderenţa sunt scazute din cauza vremii, "să reducă viteza de deplasare şi să mărească atenţia în zona trecerilor de pietoni".

Şi pietonii sunt sfătuiţi de poliţiştii bucureşteni ca, înainte de a traversa pe treceri, să se asigure că au fost văzuţi de toţi şoferii şi că aceştia au suficient spaţiu pentru a opri şi a le da prioritate.

Citeşte şi:

Accident mortal provocat de o maşină a Ambasadei Austriei pe Şoseaua Kiseleff (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici