Trei adolescenţi, cercetaţi după ce l-au legat pe altul de un copac şi l-au bătut - VIDEO

Trei adolescenţi în vârstă de 14 ani din Petrila sunt cercetaţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate, după ce anchetatorii au găsit pe internet o înregistrare în care minorii l-au legat pe un alt băiat, de aceeaşi vârstă, de un copac, iar apoi l-au bătut.

116 afișări
Imaginea articolului Trei adolescenţi, cercetaţi după ce l-au legat pe altul de un copac şi l-au bătut - VIDEO

Trei adolescenţi, cercetaţi după ce l-au legat pe altul de un copac şi l-au bătut

Poliţiştii din Petrila au descoperit pe internet o înregistrare, de la începutul lunii iunie, în care un adolescent de 14 ani din localitate era agresat de mai mulţi tineri de aceeaşi vârstă, fimuleţului postat pe youtube fiind intitulat "moldo prostu… Petrila".

În imagini se vede cum băiatul a fost legat de un copac şi apoi bătut, chiar dacă striga şi implora mila celor care îl agresau.

Video Stirileprotv.ro

"În urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au identificat trei dintre suspecţi şi continuă cercetările sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea infracţiunilor şi pentru luarea măsurilor care se impun", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Potrivit sursei citate, cei trei suspecţi identificaţi de poliţişti şi victima au 14 ani şi sunt elevi la Şcoala Generală "I. D. Sârbu" din Petrila.

Întrebaţi de ce au recurs la astfel de gesturi, suspecţii le-au spus poliţiştilor că totul a fost o glumă.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici